Меню сайту

facebook zip

navchannya2

bezpeka ditei v inerneti baner

123

Статистика переглядів

Сьогодні: 19

Вчора 67

За тиждень: 261

За місяць: 1638

Всього: 91123

Розпочав роботу табір "Юний десантник"-2021

  emblema desant2 серпня 2021 року в смт Білики розпочав свою роботу Полтавський обласний військово-патріотичний табір "Юний десантник", який прийняв 90 дітей під керівництвом 14 досвідчених інструкторів. Впродовж 14 днів юні десантники будуть проходити військовий вишкіл з тактичної, вогневої, медичної, повітряно-десантної, інженерно-саперної, гірсько-штурмової підготовки та військово-тактичної гри з використанням обладнання "Лазертаг".

  04 серпня 2021 р. відбулося урочисте відкриття табору. Перша половина дня була насичена підготовкою до відкриття. Юні десантники виконували комплекс занять вогневої підготовки: відпрацьовували стрільбу з пневматичної гвинтівки, збирання та розбирання автомату, спорядження магазину, готували показові виступи з виконанням диверсійних та антизасадних дій, які вихованці демонстрували для особового складу і гостей. Під час виступу використовувалась навчальна зброя та транспортні засоби. Юні десантники виконували відпрацювання тактичної підготовки з розгортання мінометних розрахунків. А також відпрацювали стройову підготовку.
  На урочистості були запрошені представники обласної та місцевої влад, громадських організацій ветеранів збройних сил, учасники бойових дій, товариства сприяння оборони України, місцевого козацького осередку, Департаменту освіти і науки. А також на святі були присутні батьки вихованців.